In a long-awaited post, here are the results from the orienteering session two weeks ago! Sorry for such a delay. But now you can know the winner!
Keeping in mind the penalty (10 points for every minute overtime), the results are as follows:
1. Allie and Izzy 56:03 (180 points)
2. Tyler and Jordan 1:04:52 (210 - 50 = 160 points)
3. Alex's friend Dean 56:47 (120 points)
4. Claire 56:03 (110 points)
5. Violet and Lydia 1:03:32 (150 - 40 = 110 points)
6. Natalie and Ella 1:04:53 (80 - 50 = 30 points)
7. Kate and Andrea 1:24:00 (140 - 200 = -60, but, this was organizer error, when the organizer picked up the controls early and they lost 20 minutes searching for a control that was no longer there. So, Kate and Andrea will be reinserted without the 20min penalty, and thus end up with 140 points, in 3rd place).
Apologies to anyone who was affected by my shoddy organization skills - hopefully next time I can recruit a helper to make this sort of event run even more smoothly!
4/ 5Oleh Bernadine Pickett